Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 110
FALTEN PAPERERES AL CARRER PREMIÀ
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
Problema comunicat a l'Ajuntament de Gavà el 25 de Febrer de 2008 dins de les aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Pla d'Acció Municipal (2008-2011) de l'Ajuntament de Gavà.
 
 
Descripció del problema:

Al carrer Premià, un dels més amples i transitats en època estival de Gavà Mar, només hi ha dues papereres en tot el carrer.

Les dues papereres estan situades a les cantonades del carrer Premià amb el carrer Tellinaires, i degut a l'afluència de gent quan comença el bon temps NO SÓN SUFICIENTS.

El diumenge 3 de juny de 2007 aquestes dues papereres estaven al màxim de capacitat, el que vol dir que, conjuntament amb l'incivisme d'algunes persones, el voltant de les papereres estava ple de brossa i gran part de les voreres també.

Caldria incrementar el nombre de papereres a tot el carrer, desde l'avinguda Europa fins la platja.

 
 
 
Històric de gestions:

• El 6 de Juny de 2007, inventaríem aquest problema a la pàgina web:

 
 
 

• El Gener de 2008, CiU de Gavà inclou al seu portal web un resum de les seves principals propostes per a Gavà Mar que inclou una més i millors contenidors d'escombraries i papareres :

Resum de les propostes de CiU de Gavà per a Gavà Mar (Gener de 2008) - Resum de les propostes per Gavà Mar (Gener de 2008)

 
 
 

• El 25 de Febrer de 2008, recordem aquest problema per escrit a l'Ajuntament de Gavà dins d'un extens document d'aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011:

Aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011 (25 de Febrer de 2008)

 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 109: Reposició de l'arbre tapiat al carrer Tellinaires Tornar a l'índex de problemes Veure problema 111: Il·luminació c/Tellinaires entre Begur i Premià