Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 109
REPOSICIÓ D'ARBRE TAPIAT AL CARRER TELLINAIRES
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
Problema comunicat a l'Ajuntament de Gavà el 25 de Febrer de 2008 dins de les aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Pla d'Acció Municipal (2008-2011) de l'Ajuntament de Gavà.
 
 
Descripció del problema:

Al carrer Tellinaires, al barri de Central Mar, entre l'avinguda del mar i el carrer Roses (quasi tocant a aquest darrer carrer), l'Ajuntament de Gavà ha tapiat un dels forats on hi ha arbres.

Això ja havia passat al carrer Premià (problema 81) on els arbres encara estan pendents de reposició o al carrer Cunit on sí que van ser ràpidament reposats.

En la següent fotografia es pot observar perfectament les noves rajoles sobreposades en la zona on hauria d'haver un arbre. Si doneu un tomb pel carrer Tellinaires observareu com aquestes rajoles d'un color més groguenc acaben sempre amb la presència d'un arbre.

Confiem que hagi sigut un error i que es rectifiqui el més aviat possible.

 

Forat d'arbre tapiat en la vorera mar del carrer Tellinaires de Gavà Mar (entre l'avinguda del mar i el carrer de Roses)

Forat d'arbre tapiat en la vorera mar del carrer Tellinaires de Gavà Mar (entre l'avinguda del mar i el carrer de Roses)

 
 
 
Històric de gestions:

• El 6 de Juny de 2007, inventaríem aquest problema a la pàgina web:

 
 
 

• El 25 de Febrer de 2008, recordem aquest problema per escrit a l'Ajuntament de Gavà dins d'un extens document d'aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011:

Aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011 (25 de Febrer de 2008)

 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 108: Optimitzar senyal d'entrada autovia (Llevant Mar) Tornar a l'índex de problemes Veure problema 110: Falten papereres al carrer Premià