Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 111
NO HI HA IL·LUMINACIÓ AL C/TELLINAIRES (ENTRE ELS CARRERS BEGUR I PREMIÀ)
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
Problema comunicat a l'Ajuntament de Gavà el 25 de Febrer de 2008 dins de les aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Pla d'Acció Municipal (2008-2011) de l'Ajuntament de Gavà.
 
 
Descripció del problema:

Al carrer Tellinaires, en el tram comprès entre els carrers Begur i Premià no hi ha absolutament cap llum.

La falta d'aquest enllumenat afavoreix que al fer-se fosc aquest tram de carrer es converteixi en un improvisat aparcament de cotxes amb fins sexuals que evidentment al marxar, deixen tota la brossa per terra (preservatius, tovalloletes, mocadors, etc...).

Molts d'aquests cotxes són clients de les prostitutes de l'Autovia i amb tal de tenir intimitat, increpen als vianants si passen a prop dels cotxes aparcats.

Creiem que si l'Ajuntament de Gavà instal·lés llums en aquest tram de carrer com en qualsevol altre carrer de Gavà Mar, no hi hauria tants problemes d'aquest tipus.

 
 
 
Històric de gestions:

• El 6 de Juny de 2007, inventaríem aquest problema a la pàgina web:

 
 
 

• El 25 de Febrer de 2008, recordem aquest problema per escrit a l'Ajuntament de Gavà dins d'un extens document d'aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011:

Aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011 (25 de Febrer de 2008)

 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 110: Falten papereres al carrer Premià Tornar a l'índex de problemes Veure problema 112: Falta un tram de passarel·la al passeig marítim de Central Mar