Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 61
FOMENT DE DIVERSIFICACIÓ D'ENTITATS BANCÀRIES
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
Problema comunicat per escrit a l'Ajuntament de Gavà (Via Pública) el 16 d'Octubre de 2006
 
 
Descripció del problema:

Encara que és un tema de mercat, creiem que seria convenient que des de l’Ajuntament de Gavà es fessin gestions perquè s’instal·lessin més entitats bancàries a Gavà Mar, actualment només hi ha una oficina de Caixa Catalunya a Gavà Mar i per tant, un únic possible servei i un únic caixer automàtic.

La comunitat A4 (avinguda del mar, 10) ha modificat els seus estatuts eliminant la clàusula que no permetia la instal·lació d’entitats bancàries que havien introduït inicialment la immobiliària Vèrtix i Caixa Catalunya.

 

Un excel·lent exemple de bona gestió municipal semblant ha sigut la modificació de l'Ordenança Metropolitana d'Edificació que permet la instal·lació de petites clíniques sense internament, dispensaris, consultoris i similars amb una superfície inferior als 150 m2 a Gavà Mar.

Modificació de l'ordenança metropolitana d'edificació que permet l'obertura de la clínica dental de Gavà Mar (23 de Febrer de 2006) - Modificació Ordenança (Ple municipal del 23 de Febrer de 2006)

 

Aquesta modificació ha permès l'obertura la primavera de l'any 2006 de la Clínica Dental Gavà Mar, precisament a la comunitat A4, aconseguint així que el barri disposi d'un nou servei privat que pot ser de molta utilitat.

Informació sobre la nova Clínica Dental de Gavà Mar Informació sobre la nova Clínica Dental de Gavà Mar
 
 
 
Històric de gestions:

• El 16 d'Octubre de 2006, comuniquem aquest problema per escrit a l'Ajuntament de Gavà en una reunió amb el Tinent d'Alcalde responsable de la Via Pública (José Obispo) i el Cap de Gabinet (Carles Mestres).

Proposta veïnal de millores a Gavà Mar (AVV de Gavà Mar - 16 d'Octubre de 2006)

 
 
 
 
 

• El Desembre de 2006, el número 40 de la publicació L'ERAMPRUNYÀ (publicada per ERC de Gavà) recull una notícia sobre aquesta problemàtica.

De les 4 comunitats de l'avinguda del mar (A1, A2, A3 i A4) on només la comunitat A4 ha aconseguit modificar els seus estatuts per eliminar la clàusula que impedeix l'obertura d'altres entitats bancàries.

En alguna altra comunitat hi ha grans problemes per eliminar-la i no s'ha pogut fer:

Notíciia publicada a L'ERAMPRUNYÀ (Número 40 - Deembre de 2006) sobre els problemes que tenen entitats bancàries que no siguin Caixa Catalunya per instal·larse a l'avinguda del mar de Gavà Mar

 
 
 
 
 

• El 25 de Febrer de 2008, recordem aquest problema per escrit a l'Ajuntament de Gavà dins d'un extens document d'aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011:

Aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011 (25 de Febrer de 2008)

 
 
 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 60: No més terrasses a l'avinguda del mar Tornar a l'índex de problemes Veure problema 62: Modificació de part del recorregut de la línia d'autobús L-95