Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 62
MODIFICACIÓ DE PART DEL RECORREGUT DE LA LÍNIA D'AUTOBÚS L-95
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:

A partir de l'1 de març de 2007, tot el trajecte en direcció Castelldefels de la línia L95 passa a realitzar-se per l'avinguda Europa enlloc de per l'autovia de Castelldefels. A partir del 27 de setembre de 2011, es fa la mateixa millora però en el sentit contrari.

 
 
Descripció del problema:

Des de fa un temps, la línia L94 circula durant tot l’any. Part del seu recorregut es solapa amb el de la línia L95.

Per millorar el servei al barri i acostar l’autobús a la ciutadania, fem la següent proposta:

  • Mantenir el recorregut de la línia L94 íntegrament per l’autovia de Castelldefels
  • Desplaçar el recorregut de la línia L95 de l’autovia de Castelldefels a l’avinguda Europa, actualment això ja s’està fent en part del recorregut, però seria interessant fer-ho amb tot el recorregut. (la tinent alcalde Sra. Bruguers s’ha negat per motius que no compartim de cap de les maneres, no es pot argumentar que l’autobús no passa per una zona perquè hi ha moltes segones residències com si aquests veïns no paguessin l’impost del transport)

Creiem que acostar les parades d'autobús a les vivendes permetrà incrementar l'ús del transport públic.

 
 
 
Històric de gestions:

• El Setembre de 2005, el grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Gavà porta aquest tema al ple municipal:

Notícia publicada al número 4 de la publicació PARLEM-NE (Novembre de 2005)

 
 
 

• El 16 d'Octubre de 2007, comuniquem per escrit aquest problema a l'Ajuntament de Gavà en una reunió amb el Tinent d'Alcalde responsable de la Via Pública (José Obispo) i el Cap de Gabinet (Carles Mestes).

Proposta veïnal de millores a Gavà Mar (AVV de Gavà Mar - 16 d'Octubre de 2006)

 
 
 

•L'1 de Març de 2007, Tot el trajecte en direcció 'Castelldefels' de la línia L95 passa a realitzar-se per l'avinguda Europa enlloc de per l'autovia de Castelldefels:

Antic i nou recorregut de la línia L-95 a Gavà Mar a partir de l'1 de març de 2007

Informació distribuïda per l'Ajuntament de Gavà a les bústies de Gavà Mar anunciant el canvi de recorregut de la línia d'autobús L-95 (Febrer de 2007)

 
 
 

• El 6 de Març de 2011 el diari La Vanguardia publica la següent carta d'un veí de Gavà Mar queixant-se del transport públic a Gavà Mar:

Carta d'un veí de Gavà Mar publicada al diari 'La Vanguardia' queixant-se del transport públic a Gavà Mar (6 de Març de 2011)


• Uns pocs dies més tard, l'11 de Març de 2011 el diari La Vanguardia publica la següent carta de resposta de José Obispo, Tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Gavà, responsable d'aquest tema:

Carta de resposta de l'Ajuntament de Gavà a un veí de Gavà Mar publicada al diari 'La Vanguardia' per les queixes del transport públic a Gavà Mar (11 de Març de 2011)

 
 
 

•El 27 de Setembre 2011, tot el trajecte en direcció 'Barcelona' de la línia L95 passa a realitzar-se per l'avinguda Europa enlloc de per l'autovia de Castelldefels.

Aquest canvi que també afecta al Gavabús implica les següents millores addicionals:

  • El nombre de parades s'incrementa substancialment perquè en aquest tram de l'autovia només n'hi havia una (a l'alçada del Caprabo).
  • El tram final de l'avinguda d'Europa (tocant a La Pava) passa a ser, per fi, un tram de doble sentit perquè hi pugui passar l'autobús amb el que, per fi, l'avinguda d'Europa és íntegrament de doble sentit de circulació.
  • Indirectament, l'Ajuntament es veurà obligat a impedir l'aparcament indiscriminat que es produeix a l'estiu en una part de l'avinguda d'Europa (problema 5) si volen que l'autobús pugui circular. Aquests trams han estat senyalitzats verticalment i horitzontalment. Però, si no hi actuen contundentment, el pas de l'autobús provocarà importants problemes de trànsit el proper estiu.Nova parada de la línia d'autobús L-95 a la vorera mar de l'avinguda d'Europa de Gavà Mar
(entre l'avinguda del mar i el carrer de Garraf)

Nova parada de la línia d'autobús L-95 a la vorera mar de l'avinguda d'Europa de Gavà Mar (entre l'avinguda del mar i el carrer de Garraf) (8 octubre 2011)Nova parada de les línies d'autobús L-95 i Gavabús a la vorera mar de l'avinguda d'Europa de Gavà Mar
(entre el carrer de Palafrugell i el carrer de Garraf)

Nova parada de les línies d'autobús L-95 i Gavabús a la vorera mar de l'avinguda d'Europa de Gavà Mar (entre el carrer de Palafrugell i el carrer de Garraf) (8 octubre 2011)

 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 61: Foment de diversificació d'entitas bancàries Tornar a l'índex de problemes Veure problema 63: Falten proteccions i seients a moltes parades d'autobús