Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 32
AFEGIR INDICACIONS PER ARRIBAR A GAVÀ MAR DES DE L'AUTOPISTA C-32
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
Problema comunicat per escrit a l'Ajuntament de Gavà (Via Pública) el 16 d'Octubre de 2006. El PSC de Gavà va incloure la creació d'una unitat de senyalització en el seu programa electoral a les eleccions municipals de maig de 2007 que pot ser molt útil per solucionar aquest problema.
 
 
Descripció del problema:

Des del nucli urbà, les senyalitzacions per dirigir-se cap a Gavà mar són quasi inexistents, sí que n’hi ha algunes que indiquen PLATJA, però creiem interessant anar afegint la paraula GAVÀ MAR on sigui possible per facilitar l’arriba al nostre barri.

Això seria especialment important a la SORTIDA de la C-32 i a les rotondes de l'antic QUARTER MILITAR i del costat de la zona esportiva de CAN TORELLÓ.

Una bona opció podria ser: “PLATJA i barri de Gavà Mar” facilitant l'arribada a Gavà Mar des de l'autopista C-32 a les persones que no coneixen la zona.

 

 

 
 
 
Històric de gestions:

• El 16 d'Octubre de 2006, comuniquem aquest problema per escrit a l'Ajuntament de Gavà en una reunió amb el Tinent d'Alcalde responsable de la Via Pública (José Obispo) i el Cap de Gabinet (Carles Mestres).

Proposta veïnal de millores a Gavà Mar (AVV de Gavà Mar - 16 d'Octubre de 2006)

 
 
 

• El mes de Maig de 2007, el PSC de Gavà inclou en el seu programa electoral per a les eleccions municipals la creació d'una unitat de senyalització. Les eleccions les guanya amb majoria absoluta i que, per tant, veurem la seva creació durant els propers anys i esperem que facin les gestions oportunes per aconseguir aquestes millores en la senyalització:

Extracte del programa electoral del PSC de Gavà anunciant que es crearà una unitat de senyalització (Maig de 2007)

 
 
 

• El Gener de 2008, CiU de Gavà inclou al seu portal web un resum de les seves principals propostes per a Gavà Mar que inclou una retolació pública actualitzada :

Resum de les propostes de CiU de Gavà per a Gavà Mar (Gener de 2008) - Resum de les propostes per Gavà Mar (Gener de 2008)

 
 
 

• El 14 de Febrer de 2008, l'Ajuntament de Gavà presenta el seu Programa d'Actuació Municipal (PAM) 2008-2011 que inclou la següent proposta d'actualització de la senyalització informativa de la ciutat que inclou actuacions a Gavà Mar:

Proposta inclosa dins del Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà (2008-2011) per millorar la senyalització informativa de la ciutat a Gavà Mar

 
 
 

• El 25 de Febrer de 2008, recordem aquest problema per escrit a l'Ajuntament de Gavà dins d'un extens document d'aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011:

Aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011 (25 de Febrer de 2008)

 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 31: Canvi del nom de les sortides de l'autovia de Castelldefels (C-31) Tornar a l'índex de problemes Veure problema 33: Afegir indicacions de Gavà Mar a l'autovia de Castelldefels a l'alçada del Prat