Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 33
AFEGIR INDICACIONS "GAVÀ MAR" A L'AUTOVIA C-31 A L'ALÇADA DEL PRAT
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
Problema comunicat per escrit a l'Ajuntament de Gavà (Via Pública) el 16 d'Octubre de 2006. El PSC de Gavà va incloure la creació d'una unitat de senyalització en el seu programa electoral a les eleccions municipals de maig de 2007 que pot ser molt útil per solucionar aquest problema.
 
 
Descripció del problema:

A l’autovia de Castelldefels (C-31) en el recorregut des de Barcelona, anem veïent senyalitzacions que van indicant el camí a seguir per arribar a les poblacions de Gavà, Viladecans, Castelldefels, ... però en cap moment apareix com arribar a “Gavà Mar”.

Entenem que això és degut a l’evolució històrica del nom del territori (La Pineda, Gavà Platja, Gavamar, Gavà-Mar, Gavà Mar) i a que la importància en nombre de població és bastant recent.

Degut a la distància entre el nucli urbà de Gavà i el barri de Gavà Mar i sabent que l’accés més ràpid per arribar a Gavà és per la C-32 o per la carretera interior (la dels ‘desguaces’) i en canvi, l’accés més ràpid arribar a Gavà Mar és la C-31.

Creiem que seria bo que en els punts de l'autovia de Castelldefels on hi ha una possible desviació (com per exemple en el terme municipal del Prat a l'alçada del Carrefour o a l'alçada del desviament de l'autovia), s’hi indiqui que per arribar a “Gavà Mar” cal seguir la pròpia autovia de Castelldefels.

És una mesura destinada a facilitar l'arribada a Gavà Mar a les persones no habituals de la zona.

 

 
 
Històric de gestions:

• El 16 d'Octubre de 2006, comuniquem aquest problema per escrit a l'Ajuntament de Gavà en una reunió amb el Tinent d'Alcalde responsable de la Via Pública (José Obispo) i el Cap de Gabinet (Carles Mestres).

Proposta veïnal de millores a Gavà Mar (AVV de Gavà Mar - 16 d'Octubre de 2006)

 
 
 

• El mes de Maig de 2007, el PSC de Gavà inclou en el seu programa electoral per a les eleccions municipals la creació d'una unitat de senyalització. Les eleccions les guanya amb majoria absoluta i que, per tant, veurem la seva creació durant els propers anys i esperem que facin les gestions oportunes per aconseguir aquesta millora en la senyalització que encara que quedi fora del terme municipal de Gavà, creiem que pot ser molt útil:

Extracte del programa electoral del PSC de Gavà anunciant que es crearà una unitat de senyalització (Maig de 2007)

 
 
 

• El 14 de Febrer de 2008, l'Ajuntament de Gavà presenta el seu Programa d'Actuació Municipal (PAM) 2008-2011 que inclou la següent proposta d'actualització de la senyalització informativa de la ciutat que inclou actuacions a Gavà Mar:

Proposta inclosa dins del Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà (2008-2011) per millorar la senyalització informativa de la ciutat a Gavà Mar

 
 
 

• El 25 de Febrer de 2008, recordem aquest problema per escrit a l'Ajuntament de Gavà dins d'un extens document d'aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011:

Aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011 (25 de Febrer de 2008)

 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 32: Afegir indicacions per arribar a Gavà Mar a la sortida de l'autopista C-32 Tornar a l'índex de problemes Veure problema 34: Promocionar i afegir rètols dels establiments turístics de Gavà Mar