Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 201
PINTAR DE COLOR BLAU LES PLACES D'APARCAMENT PER PERSONES DE MOBILITAT REDUÏDA
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
El 16 de Novembre de 2010, presentem una instància a l'Ajuntament de Gavà
 
 
Descripció del problema:

A diversos carrers de Gavà Mar molt propers a la platja (Tellinaires, Calafell, ...) hi ha zones d'aparcament destinades a les persones de mobilitat reduïda com es pot comprovar en les següents imatges:

Places d'aparcament del carrer de Calafell de Gavà Mar reservades per persones de mobilitat reduïda (12 de Desembre de 2009)

Places d'aparcament del carrer de Calafell de Gavà Mar reservades per persones de mobilitat reduïda (12 de Desembre de 2009)


Aquesta és una molt bona iniciativa que compartim plenament. El problema és que hi ha molts incívics que sovint aparquen en aquestes places malgrat que aquestes estan senyalitzades tant verticalment com horitzontalment.

Creiem que l'Ajuntament de Gavà podria adoptar una altra mesura dissuasòria per afavorir que aquestes places només siguin utilitzades per persones de mobilitat reduïda.

Es tractaria de copiar el que ja fan molts centres comercials: pintar de color blau tot l'asfalt d'aquestes places i enmig el símbol de la mobilitat reduïda, de color blanc.

D'aquesta manera, potser no aconseguiríem que tots els incívics deixin d'aparcar en aquestes places. Però, sí que aconseguiríem que sobretot en ple estiu quan el barri està ple de cotxes voltant, amb gent que va cap a la platja, ràpidament es vegi que aquestes places són reservades per persones de mobilitat reduïda i ningú hi aparqui, per error.

 
 
 
Històric de gestions:

• El 16 de Novembre de 2010, presentem una instància a l'Ajuntament de Gavà exposant aquest problema:

Instància de l'AVV de Gavà Mar a l'Ajuntament de Gavà sol·licitant que es pintin de color blau les places d'aparcament de Gavà Mar destinades a persones de mobilitat reduïda (16 Novembre 2010) - Instància a l'Ajuntament de Gavà (16 Novembre 2010)

 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 200: Protegir element perillós a la parcel·la del Centre Cívic Tornar a l'índex de problemes Veure problema 202: Manteniment de la pediatria pública a Gavà Mar malgrat la construcció del CAP del Pla de Ponent