Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 153
FALTA IL·LUMINACIÓ A LA SORTIDA 185 DE L'AUTOVIA DE CASTELLDEFELS (C-31)
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
Problema transmès directament a l'alcalde de Gavà en una reunió celebrada el 23 de Gener de 2008. Ho recordem a l'Ajuntament de Gavà el 25 de Febrer de 2008 dins de les aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Pla d'Acció Municipal (2008-2011) de l'Ajuntament de Gavà.
 
 
Descripció del problema:

La sortida 185 de l'autovia de Castelldefels (C-31) en direcció Castelldefels (la sortida indicada com "Gavà Mar" i que nosaltres pensem que s'hauria d'indiciar com "Gavà Mar (nord)" (problema 31) està totalment a les fosques una vegada el cotxe surt del carril de desacceleració de l'autovia i ha d'iniciar el gir al voltant de l'antiga discoteca Silvi's.

Creiem molt necessària la instal·lació d'il·luminació en aquest punt per millorar la seguretat, tant dels vehicles que hi circulen (ara es veuen obligats a posar les llums llargues) com dels usuaris de la línies d'autobús que tenen una parada en aquesta sortida i que han de creuar l'autovia pel pont.

Imatge satèl·lit de la corba al voltant de l'antiga discoteca Silvi's que té la sortida 185 de l'autovia de Castelldefels a Gavà Mar

 
 
 
Històric de gestions:

• El 23 de Gener de 2008, mantenim una reunió amb l'alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, la Comissionada de l'Ajuntament per a tots els assumptes relacionats amb l'aeroport, Raquel Sánchez i la Cap de Gabinet, Juani Ruzafa i li expliquem la nul·la il·luminació que hi ha en aquesta sortida de l'autovia de Castelldefels.

 
 
 

• El 25 de Febrer de 2008, recordem aquest problema per escrit a l'Ajuntament de Gavà dins d'un extens document d'aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011:

Aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011 (25 de Febrer de 2008)

 
 
 

• El 26 de Novembre de 2009, C's de Gavà presenta un prec al ple de l'Ajuntament de Gavà exposant que en aquesta sortida de l'autovia de Castelldefels hi ha una parada d'autobús i una corba pronunciada que permet agafar el pont que creua l'autovia per arribar a l'avinguda d'Europa. Tenint en compte que aquesta zona no disposa de cap il·luminació per la nit i atès que aquest recorregut el realitzen vianants per poder utilitzar la parada d'autobús i atès que, a més, la corba és molt pronunciada essent perillosa pels vehicles que circulen de nit.

Preguen a l'Equip de Govern que instal·li fanals amb l'objectiu de millorar la seguretat vial tant de vehicles com de vianants, evitant accidents per manca d'il·luminació, i per facilitar l'accés dels vianants a la parada d'autobús. També preguen que es facin les gestions necessàries perquè es procedeixi al repintat de les línies laterals i centrals que delimiten els carrils de circulació.

Prec de Ciutadans-Gavà al Ple Municipal de l'Ajuntament de Gavà demanant la instal·lació de fanals a la corba de la sortida 185 de l'autovia de Castelldefels a Gavà Mar (26 de Novembre de 2009) - Prec al Ple Municipal de l'Ajuntament de Gavà (26 Novembre 2009)

La resposta de l'Equip de Govern Municipal (PSC - ICV - EUiA) segons l'acta del ple és la següent:

Resposta de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Gavà a la proposta de C's d'instal·lar fanals a la sortida 185 de l'autovia de Castelldefels a Gavà Mar (26 de Novembre de 2009)

 
 
 

• El 16 de Desembre de 2009, C's de Gavà presenta un prec al ple de l'Ajuntament de Gavà recordant el prec presentat en el ple anterior i exposant que per la resposta de l'Equip de Govern entenen que hi va haver un error d'identificació del lloc, ja que ells no parlaven ni de la il·luminació de l'accés ni del carril d'incorporació, sinó de la corba de 270 graus que porta cap el pont i del mateix pont, així com de l'escala que puja des de la parada d'autobús. Recorden que la zona és fàcilment identificable per les flors que recorden el lloc de l'accident mortal que hi va haver.

Expliquen que tornen a plantejar el prec a petició d'un veí que no entén que l'Equip de Govern consideri que el lloc estigui correctament il·luminat quan no hi ha cap punt de llum.

Preguen a l'Equip de Govern que il·lumini els 270 graus de la corba des de l'accés de l'autovia fins a l'Avinguda d'Europa així com l'escala anteriorment citada, amb la finalitat de millorar la seguretat vial tant de vehicles com de vianants. A més, preguen que es facin les gestions necessàries pel repintat de les línies laterals i centrals que delimiten els carrils de circulació en aquest tram.

Prec de Ciutadans-Gavà al Ple Municipal de l'Ajuntament de Gavà demanant la instal·lació de fanals a la corba de la sortida 185 de l'autovia de Castelldefels a Gavà Mar (16 de Desembre de 2009) - Prec al Ple Municipal de l'Ajuntament de Gavà (16 Desembre 2009)

Properament, la resposta de l'Equip de Govern Municipal (PSC - ICV - EUiA) segons l'acta del ple.

 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 152: Instal·lar WC al passeig marítim durant tot l'any Tornar a l'índex de problemes Veure problema 154: Garantir que les noves edificacions plantin tants arbres com talin