Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 128
MILLORAR LA NETEJA DEL TRAM SENSE SORTIDA DEL CARRER CUNIT
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
El 2 de novembre de 2007, comprovem satisfactòriament que la neteja d'aquest tram ha sigut millorada
 
Descripció del problema:
La part més al sud del carrer Cunit more a l'arribar a Pine Beach on el darrer tram del carrer es converteix en un carrer sense sortida. Al final del carrer s'hi acumula brutícia.
 
 
 
Històric de gestions:

• El 28 de Setembre de 2007, C's de Gavà presenten un prec per escrit a l'Ajuntament de Gavà demanant la millora de la neteja del carrer del tram sense sortida del carrer Cunit de Gavà Mar adjuntant les dues següents fotografies:

Prec presentat per escrit per C's de Gavà a l'Ajuntament de Gavà per millorar la neteja del tram sense sortida del carrer Cunit (28 de Setembre de 2007) - Prec per escrit (28 Setembre 2007)

Brutícia al tram sense sortida del carrer Cunit de Gavà Mar

Brutícia al tram sense sortida del carrer Cunit de Gavà Mar

 
 
 
 
 

• El 16 d'Octubre de 2007, l'Ajuntament de Gavà respon el prec presentat per C's explicant que la neteja dels carrers de Gavà es fa regularment i sense distinció:

Resposta de l'Ajuntament de Gavà a l'escrit presentat per C's-Gavà demanant una millora de la neteja del tram sense sortida del carrer Cunit de Gavà Mar (16 d'octubre de 2007) - Resposta de José Obispo (16 d'Octubre de 2007)

 
 
 
 
 

• El 2 de Novembre de 2007, inventaríem aquest problema a la pàgina web després de fotografiar el punt concret i comprovar que ha sigut netejat. Esperem que en el futur es mantingui la neteja.

Tram sense sortida del carrer Cunit netejat (2 de novembre de 2007)

 
 
 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 127: Extendre el BICING a Gavà Mar Tornar a l'índex de problemes Veure problema 129: Falta pas de vianants a l'encreuament entre l'avinguda Europa i el carrer Palamós