Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 90
SOTERRAMENT DELS PALS DELS TELÈFONS
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
Problema recordat per escrit a l'Ajuntament de Gavà (Via Pública) el 16 d'Octubre de 2006 i en les nostres aportacions al PAM de l'Ajuntament de Gavà (25 de Febrer de 2008). El Juny de 2008, l'Ajuntament de Gavà anuncia que treballarà per eliminar les xarxes aèries sobre pals.
 
 
Descripció del problema:

Des de l’AVV de Gavà Mar s’ha sol·licitat diverses vegades que es soterrin les línies telefòniques de les parts antigues del barri per la seva perillositat.

El regidor de Tinent d'Alcalde responsable de la Via Pública i Governació (José Obispo) ens va assegurar que NO calia fer aquest soterrament perquè els pals de telèfon no contenen materials perillosos per a les persones i ens va prometre una carta detallant-ho.

Estem a l’espera de la carta de rebre aquesta carta des del mes de juny de 2006.

Alguns d'aquests pals de telèfon, a més, impedeixen el pas dels vianants com per exemple l'ubicat a la vorera de l'encreuament del carrer Tamarit amb l'avinguda d'Europa (problema 185)

 
Pals i cables de telèfon a l'avinguda Europa de Gavà Mar (17 d'Abril de 2009)
 
Pals i cables de telèfon a l'avinguda Europa de Gavà Mar (17 d'Abril de 2009)
 
Pals i cables de telèfon a l'avinguda Europa de Gavà Mar (2 de setembre de 2007)
 
 
 
Històric de gestions:

• El 16 d'Octubre de 2006, comuniquem per escrit aquest problema a l'Ajuntament de Gavà en una reunió amb el Tinent d'Alcalde responsables de la Via Pública (José Obispo) i el Cap de Gabinet (Carles Mestres).

Proposta veïnal de millores a Gavà Mar (AVV de Gavà Mar - 16 d'Octubre de 2006)

 
 
 

• El 25 de Febrer de 2008, recordem aquest problema per escrit a l'Ajuntament de Gavà dins d'un extens document d'aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011:

Aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011 (25 de Febrer de 2008)

 
 
 

• El 16 de Juny de 2008, l'edició digital del periòdic municipal de Gavà, EL BRUGUERS, anuncia que l'Ajuntament de Gavà ha començat a actualitzar la senyalització informativa de Gavà, reposant les plaques dels carrers i que en el futur es treballarà per eliminar les xarxes aèries sobre pals.

 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 89: Omplir l'espai buit entre les rajoles del passeig marítim Tornar a l'índex de problemes Veure problema 91: Pista d'SKATE sense molèsties pels veïns