Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 66
MILLORA EN EL SERVEI DE CORREUS
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:

SOLUCIONAT PARCIALMENT el novembre de 2006 amb l'ampliació de l'horari de l'oficina de Correus de Gavà durant totes les tardes de dilluns a divendres, fet que ens facilita la recollida de paquets però que encara ens obliga a desplaçar-nos al Centre de la ciutat. El Març de 2007 s'anuncia l'ampliació de la plantilla en dos treballadors per millorar el repartiment de cartes.

 
 
Descripció del problema:

Les cartes i les publicacions arriben a les vivendes de Gavà Mar amb bastant retard. Sovint els carters deixen les cartes al terra enlloc de les bústies. A més, les cartes enviades des de Barcelona ciutat triguen 1 setmana en arribar a Gava Mar. Cal augmentar la freqüència del repartiment.

Això passa habitualment amb les cartes dels bancs, MULTES DE CIRCULACIÓ que hem de pagar amb recàrrec perquè no arriben a temps, i la publicació municipal EL BRUGUERS que molts dies està al terra enlloc de dins de les bústies.

Imatges dels BRUGUERS al terra, al carrer, a la porta d'una porteria a l'avinguda del mar de Gavà Mar
Imatge des de l'exterior de la porteria Imatge des de l'interior de la porteria
La publicació municipal EL BRUGUERS deixada al terra (avinguda del mar) (Desembre de 2006) (Vista des de l'exterior)
 
A més, tenim el problema afegit que les cartes certificades, paquets, ... s’han d’anar a recollir al centre de Gavà en uns horaris molt complicats per nosaltres. Suggerim la creació d’una petita oficina de correus a Gavà Mar que podria estar ubicada al Centre Cívic, almenys on es pogués recollir la correspondència de manera molt més fàcil que en l’actualitat.
 

 

Històric de gestions:

• El 16 d'Octubre de 2006, comuniquem aquest problema per escrit a l'Ajuntament de Gavà en una reunió amb el Tinent d'Alcalde responsable de la Via Pública (José Obispo) i el Cap de Gabinet (Carles Mestres).

Proposta veïnal de millores a Gavà Mar (AVV de Gavà Mar - 16 d'Octubre de 2006)

 
 
 

• El 9 de Novembre de 2006, l'Ajuntament de Gavà anuncia que després d'adreçar-se a la Direcció Provincial de Correus s'ha aconseguit que s'implanti un nou horari a l'oficina de Gavà, obrint ara totes les tardes de dilluns a divendres.

El nou horari de l'oficina de Correus situada al Passatge de Martí L'Humà, número 6 de Gavà, passa a ser:

  • De dilluns a divendres: de 8:30 a 20:30h
  • Dissabtes: de 9:30 a 13h
  • EXCEPTE EL MES D'AGOST ON L'HORARI SERÀ EL SEGÜENT:
    • De dilluns a divendres: de 8:30 a 14:30h
    • Dissabtes: de 9:30 a 13h

Víctor Carnero (Tinent d'alcalde d'Economia de l'Ajuntament) explica també que han tornat a insistir a la Direcció Provincial de Correus perquè adopti mesures per millorar el servei a Gavà Mar.

El telèfon d'aquesta oficina de Correus és el 93 638 44 25

 
 
 

• El Desembre de 2006, el número 40 de la publicació L'ERAMPRUNYÀ (editada per ERC de Gavà) publica la següent notícia respecte els problemes en el servei de Correus:

Notícia publicada a la publicació L'ERAMPRUNYÀ (Número 40 - desembre de 2006) sobre la necessitat de millores al servei de Correus de Gavà

 
 
 

• El 29 de Març de 2007, el PPC de Gavà porta aquest problema al ple municipal de l'Ajuntament de Gavà:

Prec del PPC a l'Ajuntament de Gavà sobre les gestions realitzades per millorar el servei de correus (29 de març de 2007) - Problemes en el servei de correus

 
 
 

•El 29 de Març de 2007, la resposta del Govern Municipal (PSC+ICV) a la pregunta del PPC de Gavà conté la bona notícia de la contractació de dues persones més per repartir cartes. La resposta completa és la següent:

Resposta de Víctor Carnero (PSC) sobre els problemes en el servei de correus a Gavà Mar

 
 
 

• El Gener de 2008, CiU de Gavà inclou al seu portal web un resum de les seves principals propostes per a Gavà Mar que inclou l'exigència d'una correcta cobertura del servei de correus:

Resum de les propostes de CiU de Gavà per a Gavà Mar (Gener de 2008) - Resum de les propostes per Gavà Mar (Gener de 2008)

 
 
 

• El 25 de Febrer de 2008, recordem aquest problema per escrit a l'Ajuntament de Gavà dins d'un extens document d'aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011:

Aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011 (25 de Febrer de 2008)

 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 65: Augment de les parades i de la freqüència dels autobusos Tornar a l'índex de problemes Veure problema 67: Eliminació de pintades en els carrers de Gavà Mar