Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 12
INVICISME EN ELS PASSOS DE VIANANTS
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
MILLORAT: Des del mes d'agost de 2006 la Policia Local de Gavà ha millorat moltíssim la seva actuació en aquest sentit, però encara no s'ha aconseguit dissuadir als incívics de repetir aquests aparcaments.
 
Descripció del problema:

Alguns cotxes no respecten els passos de vianants tal i com es pot observar en les següents fotografies.

Proposem que la Policia Local apliqui la capacitat sancionadora i que els vehicles infractors siguin retirats per la grua municipal amb la major rapidesa possible.

 
Fotografia realitzada l'estiu de l'any 2006
 
Fotografia realitzada l'estiu de l'any 2006
 
 
 
Històric de gestions:

• El 22 de Gener de 2005, comuniquem personalment aquest problema a l'alcalde de Gavà (Dídac Pestaña) en una reunió ja que amb aquestes actituds incíviques es dificulta extraordinàriament la vida de les persones de mobilitat reduïda.

 
 
 

• El 19 de Juny de 2006, comuniquem per escrit aquest problema a l'Ajuntament de Gavà en una reunió amb el Tinent d'Alcalde responsable de la Via Pública (José Obispo).

Proposta de solució a problemes de Via Pública a Gavà Mar (AVV de Gavà Mar - 19 de Juny de 2006)

 
 
 

• L'Agost de 2006, la Policia Local de Gavà ha millorat moltíssim la seva actuació en aquest sentit aplicant la seva capacitat sancionadora. La mateixa millora es nota en l'ocupació dels guals. Lamentablement, en els aparcaments sobre la vorera no s'està aplicant la mateixa línia d'actuació.

 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 11: Pilons a l'antiga entrada del CAPRI Tornar a l'índex de problemes Veure problema 13: Rampes a la vorera de l'encreuament entre l'avinguda Europa i el carrer Salou