Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 11
PILONS A L'ANTIGA ENTRADA AL CAPRI
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
L'Ajuntament de Gavà ha instal·lat durant l'Agost del 2006 pilons que impedeixen el pas dels vehicles però encara no ha reposat els bancs que sempre havia hagut en aquest passeig. Donem aquest problema per tancat i obrim un nou problema (57) per a la reposició dels bancs.
 
Localització:
Localització del problema 11 de Gavà Mar - Pilons a l'antiga entrada al CAPRI
 
Descripció del problema:

Per a la construcció de les noves torres on antigament estava el Club CAPRI, van haver de retirar els bancs que hi havia a l’entrada a la platja i després de mesos d’haver acabat les obres, no s’han reposat. Llavors, els cotxes entren i aparquen en el pas exclusiu de vianants.

Proposem instal·lar de nou els bancs (i/o afegir més pilons) i demanar a les persones que gestionen les cases de gelats que quan treguin el piló per entrar amb el camió el tornin a reposar.

 
Fotografia realitzada l'estiu de l'any 2006
 
Fotografia realitzada l'estiu de l'any 2006
 
 
Històric de gestions:

• El 19 de Juny de 2006, comuniquem per escrit aquest problema a l'Ajuntament de Gavà en una reunió amb el Tinent d'Alcalde responsable de la Via Pública (José Obispo).

Proposta de solució a problemes de Via Pública a Gavà Mar (AVV de Gavà Mar - 19 de Juny de 2006)

 
 
 

• L'Agost de 2006, L'Ajuntament ha instal·lat pilons impedint el pas dels vehicles però no ha reposat els bancs que sempre hi havia hagut en aquest passeig, aquesta reposició dels bancs passa a ser el problema 57.

 
Pilons instal·lats de nou (encara falten els bancs que sempre hi havia hagut)
 
 
 

• El 10 de Maig de 2011, el PPC de Gavà emet la següent nota de premsa reclamant que l'Ajuntament de Gavà instal·li de manera immediata les pilones que sol·licita l'AVV de Gavà Mar par paliar el caos estiuenc de cada any:

Nota de premsa del PPC de Gavà reclamant a l'Ajuntament de Gavà que instal·li els pilons sol·licitats per l'AVV de Gavà Mar (10 de Maig de 2010) - Nota de premsa (10 Maig 2010)

 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 10: Pilons al carrer SITGES Tornar a l'índex de problemes Veure problema 12: Invicisme en els passos de vianants