Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 199
MINIMITZAR SOROLL DE LES BARBACOES DE L'AVINGUDA D'EUROPA
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
El Juliol de 2010 inventaríem aquest problema a la web
 
 
Descripció del problema:

En una part de la pineda compresa entre l'autovia de Castelldefels i l'avinguda d'Europa i ha unes barbacoes ubicades al costat del Restautant Europa que tenen bastant èxit durant l'estiu. És la zona marcada amb un 1 en el següent mapa:

Mapa de les zones de lleure i dels carrils bici a Gavà Mar


Com associació de veïns ens sembla perfecte que s'aprofitin els espais verds de Gavà Mar però el problema que ha sorgit darrerament és que allà dins és fàcil que s'hi juntin al voltant de 100 cotxes i molts d'ells posen la música molt alta (volent escoltar cadascú la seva música per sobre de la música dels altres) provocant un efecte horrorós i insuportable sobretot pels veïns de Gavà Mar que viuen a l'avinguda d'Europa perquè els arriba un so terrible fruit de la barreja dels diferents gustos i estils musicals que surten dels diferents cotxes.

Demanem que es reguli d'alguna manera aquesta molèstia fent que els responsables de les 'barbacoes' no permetin que es posi la música a aquests volums i amb l'actuació si cal de la policia local. És fantàstic que s'aprofitin els espais verds de Gavà Mar; però, no cal deixar de banda el civisme, un mínim sentit de la convivència i el respecte cap a la gent que viu a prop de les barbacoes i que té dret al seu descans.

 
 
 
Històric de gestions:

• El Juliol de 2010, inventaríem aquest problema a la nostra web

 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 198: Arranjar una vorera del carrer de Cunit Tornar a l'índex de problemes Veure problema 200: Protegir element a la parcel·la del Centre Cívic