Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 176
MINIMITZAR LES MOLÈSTIES CAUSADES PEL RESTAURANT "EL TORREON"
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
El 20 de gener de 2009 inventaríem aquest problema a la web.
 
 
Descripció del problema:

Després de l'estiu de l'any 2007, l'històric restaurant de Gavà Mar, "El Torreón" fou tancat i sotmès a una reforma integral que el deixà amb l'excel·lent imatge que es pot veure a la fotografia:

El nou restaurant "Torreon" de Gavà Mar (Agost de 2008)

Però, a finals de l'estiu del 2008 van arribar les primeres queixes per les molèsties que l'èxit d'aquest reformat  restaurant causava a les vivendes del seu entorn, especialment a les situades al carrer de Blanes. Les principals queixes rebudes són les següents:

  • S'han situat una mena d'extractors sobre el sostre de l'edifici del restaurant pels que surt l'olor dels sofregits de les paelles, del marisc, ... Això obliga a alguns veïns del carrer Blanes a haver de tancar les finestres durant l'estiu per no haver de patir aquestes olors dins de les seves vivendes.
  • El Restaurant genera tantes escombraries que pràcticament ells sols omplen els contenidors d'escombraries ubicats al carrer de Blanes i també els ubicats a la cantonada del carrer de Blanes amb el carrer dels Tellinaires
  • Com que els contenidors sovint queden plens, queden fora d'ells algunes caixes de marisc amb la conseqüent pudor i núvol de mosques al seu voltant.
  • Cada dissabte i diumenge, al voltant de les 9 del matí, el carret que utilitzen al restaurant per anar a llençar les escombraries fa un soroll eixordador mentre recorre les voreres de l'entorn del restaurant, despertant als veïns del seu entorn.
 
 
Històric de gestions:
• El 20 de Gener de 2009, inventaríem aquest problema al web després de rebre la informació detallada d'una veïna de la zona.
 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 175: Cal arranjar una vorera del carrer de la Ciutat del Repòs Tornar a l'índex de problemes Veure problema 177: Renovar cartell informatiu situat a l'avinguda Europa a prop de La Pava