Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 174
ELIMINACIÓ DEL PAL DE TELÈFONS QUE IMPEDEIX EL PAS AL CARRER CUNIT
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
El 29 d'octubre de 2009 presentem una instància a l'Ajuntament sol·licitant la seva eliminació o el seu desplaçament. L'Ajuntament ens respon que ha traslladat a Telefónica la petició de desplaçament d'aquest pal. 2 anys després, el pal segueix al mateix lloc, per tant, presentem una nova instància a l'Ajuntament de Gavà.
 
 
Descripció del problema:

Al carrer Cunit de Gavà Mar, just en el punt on aquest carrer històricament quedava tallat a l'arribar a la tanca del càmping La Tortuga Ligera hi ha un pal de telèfons situat al costat d'un gran pi que històricament no havia suposat cap problema perquè estava situat just al final del carrer. Per tant, no era un punt de pas.

Però, amb el desenvolupament de Central Mar, i la conseqüent obertura del carrer Cunit a través dels terrenys que ocupaven els càmpings La Tortuga Ligera i Albatros, aquest pal ha quedat enmig de la vorera impedint el pas dels vianants, i sobretot de les persones amb mobilitat reduïda i dels cotxets de nadons.

 

És necessari desplaçar aquest pal de telèfons de manera que no impedeixi el pas dels vianants

 

Pal de telèfons situat enmig d'una vorera del carrer Cunit de Gavà Mar impedint el pas dels vianants (15 de novembre de 2008)

 

Pal de telèfons situat enmig d'una vorera del carrer Cunit de Gavà Mar impedint el pas dels vianants (3 de Juny de 2009)

 
 
 
 
Històric de gestions:

• El 15 de Desembre de 2008, inventaríem aquest problema al web després de rebre la informació i la fotografia d'una veïna de la zona.

 
 
 

• El 29 d'Octubre de 2009, presentem una instància a l'Ajuntament de Gavà sol·licitant l'eliminació d'aquest pal o el seu desplaçament just al davant de l'arbre per permetre el pas dels vianants:

Instància de l'AVV de Gavà Mar a l'Ajuntament de Gavà sol·licitant l'eliminació o el desplaçament d'un pal de telèfons al carrer de Cunit de Gavà Mar que impedeix el pas dels vianants (29 Octubre 2009) - Instància a l'Ajuntament de Gavà (29 Octubre 2009)


El 25 de Novembre de 2009, l'Ajuntament ens respon (registre de sortida 11677) que el pal de fusta pertany a Telefónica a qui ja han demanat que procedeixi al desplaçament del mateix de forma que quedi lliure el pas entre l'arbre i la tanca, millorant per tant les condicions d'accessibilitat en l'entorn de la parcel·la del carrer Cunit, 18. Però, al ser responsabilitat de Telefónica, no ens poden concretar cap data:

Resposta positiva de l'Ajuntament de Gavà a la sol·licitud de l'AVV de Gavà Mar de desplaçar un pal de telefonia al carrer de Cunit que complica els pas dels vianants (25 de Novembre de 2009) - Resposta positiva (25 Novembre 2009)

 
 
 

• El 20 d'Octubre de 2011, dos anys després, el pal segueix exactament al mateix lloc, motiu pel que presentem una nova instància a l'Ajuntament de Gavà (registre d'entrada: 14.410) demanant que exigeixi a Telefónica aquesta actuació:

Instància de l'AVV de Gavà Mar a l'Ajuntament de Gavà perquè exigeixi a Telefónica el desplaçament d'un pal de telèfons al carrer de Cunit de Gavà Mar que impedeix el pas dels vianants (19 Octubre 2011) - Instància a l'Ajuntament de Gavà (19 Octubre 2011)

 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 173: Reforma de les escales perilloses del pont de l'avinguda del mar Tornar a l'índex de problemes Veure problema 175: Cal arranjar una vorera del carrer de la Ciutat del Repòs