a
Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 165
PERMETRE L'ACCÈS DELS VEHICLES D'EMERGÈNCIA A LES PINEDES DEL COSTAT DEL CAMÍ DE LA PINEDA
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
Problema inventariat a la web
 
 
Descripció del problema:

A les pinedes del voltant del camí de la Pineda, l'Ajuntament de Gavà va posar unes grans pedres per evitar l'accès dels vehicles dels clients de les prostitutes que treballen a l'autovia de Castelldefels.

Aquesta és una bona solució per evitar aquest problema. Però, es pot convertir en un nou problema quan com per exemple, recentment els bombers per rescatar un gat no van poder entrar amb els seus vehicles a la pineda perquè aquestes pedres els hi impedien el pas.

Seria necessari que en algun lloc hi hagués una cadena i que els equips d'emergències disposin de la clau perquè puguin accedir-hi. Es podria instal·lar la mateixa cadena a tots els punts de la pineda on fos necessari i que una mateixa clau les obrís totes. Així es seguiria impedint l'accès de les prostitutes a aquestes pinedes.

 
 
Històric de gestions:

• El 5 de Setembre de 2008, inventaríem aquest problema després de rebre la informació per part d'un veí de la zona.

 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 164: Reduir la velocitat dels vehicles al carrer de Josep Lluís Sert Tornar a l'índex de problemes Veure problema 166: Neteja i optimització de la ubicació dels contenidors al camí de La Pava