Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 139
HABILITAR L'ACCÉS GRATUÏT A INTERNET AMB WI-FI DES DEL CENTRE CÍVIC DE GAVÀ MAR
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
El PPC de Gavà presenta un prec al ple de l'Ajuntament de Gavà el 24 d'octubre de 2007 demanant que s'ampliïn els punts des dels que es pot accedir al WI-FI que ofereix l'Ajuntament de Gavà. Ho recordem a l'Ajuntament de Gavà el 25 de Febrer de 2008 dins de les aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Pla d'Acció Municipal (2008-2011) de l'Ajuntament de Gavà. C's demana que la Generalitat en els pressupostos de l'any 2009 doti a Gavà de zones WI-FI. El PPC de Gavà presenta un altre prec el gener de l'any 2009.
 
 
Descripció del problema:

L'Ajuntament de Gavà ofereix accés a Internet gratuït en diversos punts de la ciutat gràcies a la tecnologia sense fils WI-FI.

Malauradament, cap d'aquests punts es troba a Gavà Mar, on el Centre Cívic podria ser un bon lloc per oferir-lo.

Un exemple a seguir és el de l'Ajuntament de Castelldefels que ha instal·lat WI-FI a tota la seva platja l'estiu de 2007.

 
Històric de gestions:

• El 24 d'Octubre de 2007, el PPC de Gavà presenta un prec al ple de l'Ajuntament de Gavà explicant que la tecnologia WI-FI permet connectar ordinadors i altres dispositius sense cables, utilitzant ones de ràdio, permetent així l'accés a la cultura i a les noves tecnologies. Demanen que s'ampliïn els llocs des d'on és pot utilitzar aquesta tecnologia (a Gavà Mar no n'hi ha cap):

Prec del PPC de Gavà al ple de l'Ajuntament de Gavà sol·licitant que s'ampliï els punts des dels que es pot connectar a Internet amb WI-FI (A Gavà Mar no n'hi ha cap) (24 d'Octubre de 2007) - Prec sobre el WI-FI (24 Octubre 2007)

La resposta de l'equip de Govern Municipal (PSC) és la següent:

 Resposta del Govern Municipal de Gavà a la pregunta formulada pel PPC de Gavà sobre la possible amplació dels espais WI-FI a Gavà (25 d''octubre de 2007)

 

El novembre de 2007, el butlletí GAVÀ POPULAR publica una notícia recollint aquest fet:

Notícia publicada al butlletí GAVÀ POPULAR sobre la petició del PPC de Gavà a l'Ajuntament de Gavà perquè s'ampliïn els espais de connexió al WI-FI (Novembre de 2007)

 
 
 

• El 25 de Febrer de 2008, recordem aquest problema per escrit a l'Ajuntament de Gavà dins d'un extens document d'aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011:

Aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011 (25 de Febrer de 2008)

 
 
 

•El 20 de Novembre de 2008, Ciutadans presenta una esmena als pressupostos de la Generalitat de Catalunya de l'any 2009 sol·licitant la dotació de recursos per crear zones WI-FI a Gavà. El Govern d'Entesa rebutja l'esmena: /p>

Esmena de Ciutadans als pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2009 sol·licitant la dotació de recursos per crear zones WI-FI a Gavà (20 de novembre de 2008)

 
 
 

• El 29 de Gener de 2009, el PPC de Gavà presenta un nou prec al Ple Municipal de l'Ajuntament de Gavà demanant l'ampliació dels punts de connexió WI-FI a Gavà :

Prec del PPC de Gavà al ple municipal de l'Ajuntament de Gavà sol·licitant la instal·lació de WI-FI gratuït a més punts de Gavà (29 de Gener de 2009)


La resposta de l'Equip de Govern Municipal (PSC - ICV - EUiA) segons l'acta del ple és la següent:

Resposta de l'Ajuntament de Gavà al prec presentat pel PPC de Gavà sol·licitant WI-FI gratuït a més punts de Gavà (29 de Gener de 2009)

 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 138: Falten rampes al creuament de l'avinguda Europa i el carrer Blanes Tornar a l'índex de problemes Veure problema 140: Aclarir per què els veïns del carrer de l'Arena han de pagar un aval