Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 72
ARREGLAR LA FUITA D'AIGUA DE L'ACCURA CAP EL PASSEIG MARÍTIM
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
Problema comunicat per escrit a l'Ajuntament de Gavà (Via Pública) el 16 d'Octubre de 2006. L'estiu següent el problema continua exactament igual.
 
 
Descripció del problema:

El gimnàs Àccura aboca aigua sobre el passeig marítim en el tram de Central Mar, en la següent fotografia es pot observar perfectament la taca d’aigua després d'una d'aquestes fugues.

Caldria soterrar aquest abocament per sota del passeig de manera que es podria arribar a aprofitar aquest abocament per regar les plantes del passeig.

Els vianants no tenen perquè haver de fer un salt per esquivar aquesta fuga.

 
Fuga d'aigua de l'ACCURA cap el passeig marítim
 
 
 
Històric de gestions:

• El 16 d'Octubre de 2006, comuniquem aquest problema per escrit a l'Ajuntament de Gavà en una reunió amb el Tinent d'Alcalde responsable de la Via Pública (José Obispo) i el Cap de Gabinet (Carles Mestres):

Proposta veïnal de millores a Gavà Mar (AVV de Gavà Mar - 16 d'Octubre de 2006)

 
 
 
 
 

• El 30 de Juny de 2007, continua existint el problema tal i com es pot apreciar en la següent fotografia:

Continua la fuita d'aigua de l'ACCURA cap el passeig marítim de Gavà Mar (Juny de 2007)

 
 
 
 
 

• El 25 de Febrer de 2008, recordem aquest problema per escrit a l'Ajuntament de Gavà dins d'un extens document d'aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011:

Aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011 (25 de Febrer de 2008)

 
 
 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 71: Eliminar la sorra de platja de bancs del Passeig Marítim Tornar a l'índex de problemes Veure problema 73: Arreglar l'obertura entre ACCURA i l'Hotel AC Gavà Mar