Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 57
REPOSICIÓ DELS BANCS A L'ANTIGA ENTRADA AL CAPRI
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
Problema comunicat per escrit a l'Ajuntament de Gavà (Via Pública) el 16 d'Octubre de 2006
 
Localització:
Localització del problema 57 de Gavà Mar - Reposició dels bancs a l'antiga entrada al CAPRI
 
Descripció del problema:

Per a la construcció de les noves torres on antigament estava el Club CAPRI, van haver de retirar els bancs que hi havia a l’entrada a la platja i després de mesos d’haver acabat les obres, no s’han reposat. Llavors, els cotxes entren i aparquen en el pas exclusiu de vianants. Això es va reportar a l'Ajuntament de Gavà en el probema 11 i l'Ajuntament va respondre posant pilons.

Recordem que el reponsable de treure aquests bancs va ser el constructor de les vivendes d'alt stànding que ocupen actualment l'espai de l'antic Club Capri. Per tant, hauria de ser ell qui pagués la restitució d'aquests bancs.

 
Pilons instal·lats de nou (encara falten els bancs que sempre hi havia hagut)
 
 
Històric de gestions:

• El 16 d'Octubre de 2006, comuniquem per escrit aquest problema a l'Ajuntament de Gavà en una reunió amb el Tinent d'Alcalde responsables de la Via Pública (José Obispo) i el Cap de Gabinet (Carles Mestres).

Proposta veïnal de millores a Gavà Mar (AVV de Gavà Mar - 16 d'Octubre de 2006)

 
 
 

• El 25 de Febrer de 2008, recordem aquest problema per escrit a l'Ajuntament de Gavà dins d'un extens document d'aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011:

Aportacions de l'AVV de Gavà Mar al Programa d'Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Gavà 2008-2011 (25 de Febrer de 2008)

 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 56: Pedra de la rotonda situada al creuament entre l'avinguda del mar i el carrer Tellinaires Tornar a l'índex de problemes Veure problema 58: Voreres del carrer Tellinaires aixecades (Central Mar)