Problemes de Gavā Mar
PROBLEMA 49
MANTENIMENT DEL MONUMENT DE LA VELA DE GAVĀ MAR
Traducciķn automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
El maig del 2012, detectem que una tira metālˇlica de la seva base estā enfonsada, podent provocar ensopegades.
 
 
Descripció del problema:
El Monument de la Vela ubicat a l'Avinguda del mar ha esdevingut el símbol de Gavā Mar, cal fer-hi les tasques de manteniment necessāries cada vegada que calgui.
 
 
 
Històric de gestions:

• L'any 2006, la part inferior del moument de la vela conté uns graffittis amb insults a l’anterior alcalde de Gavà (Dídac Pestaña), exemple claríssim de la deixadesa que hi ha en el manteniment i la neteja d'aquest monument


Monument de la VELA de Gavà Mar plena de pintades (incloent insults a l'anterior alcalde de Gavà: Dídac Pestaña) (any 2006)


• El 16 d'Octubre de 2006, comuniquem per escrit aquest problema a l'Ajuntament de Gavà en una reunió amb el Tinent d'Alcalde responsables de la Via Pública (José Obispo) i el Cap de Gabinet (Carles Mestres). En aquesta reunió, José Obispo ens comunica que "aquest problema NO TÉ SOLUCIÓ perquè no es poden esborrar aquestes pintades de la VELA".

Proposta veïnal de millores a Gavà Mar (AVV de Gavà Mar - 16 d'Octubre de 2006)

 
 
 
 
 

• El mes de Maig de 2007, desapareixen totes les pintades de "La Vela" que el Regidor de Via Pública ens havia assegurat mig any enrera que no es podien eliminar. Ens alegrem que estigués equivocat.


Monument de La VELA de Gavà Mar sense cap pintada (Maig de 2007)

 
 
 
 
 

• El 22 de Maig de 2012, presentem la següent instāncia a l'Ajuntament de Gavā informant-los que una de les tires metālˇliques de la base del monument de la vela estā totalment desplaįada i algú podria ensopegar-hi.


Instància de l'AVV de Gavà Mar a l'Ajuntament de Gavà solˇlicitant l'arranjament d'una de les tires metālˇliques de la base del monument de La Vela de Gavā Mar (22 Maig 2012) - Instāncia a l'Ajuntament de Gavà (22 Maig 2012)


Tira metālˇlica de la base del monument de La VELA de Gavà Mar enfonsada i que podria provocar ensopegades (22 de Maig de 2012)


Tira metālˇlica de la base del monument de La VELA de Gavà Mar enfonsada i que podria provocar ensopegades (22 de Maig de 2012)

 
 
 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 48: Mòdul de la Creu Roja mal ubicat al carrer Roses Tornar a l'índex de problemes Veure problema 50: Tanca trencada a l'avinguda d'Europa