Problemes de Gavà Mar
PROBLEMA 8
PILONS AL CARRER AMPOSTA (Entre el carrer TELLINAIRES i el PASSEIG MARÍTIM)
Traducción automática al castellano de esta página
Estat actual del problema:
SOLUCIONAT: Pilons mòbils substituits per pilons fixes, fent impossible que els vehicles envaeixen aquest camí de vianants.
 
Localització:
Localització del Problema 8 de Gavà Mar - Pilons al carrer AMPOSTA (Entre el carrer TELLINAIRES i el PASSEIG MARÍTIM)
 
Descripció del problema:

Hi ha uns pilons mòbils que sovint estan trets i els cotxes ignoren la senyal de la imatge envaint un camí de vianants i arribant pràcticament al passeig marítim.

Proposem posar pilons fixes i si no fos possible, que la Policia Local (que està just al costat) apliqui la seva capacitat sancionadora i la grua municipal retiri els cotxes infractors.

No és la primera vegada que això passa, l'any 2005 va haver una invasió espectacular de cotxes al passeig marítim.

 
Fotografia realitzada l'estiu de l'any 2006 al passeig de vianants del carrer Amposta de Gavà Mar
 
Fotografia realitzada l'estiu de l'any 2006 al passeig de vianants del carrer Amposta de Gavà Mar
 
 
 
Històric de gestions:

• El 19 de Juny de 2006, comuniquem per escrit aquest problema a l'Ajuntament de Gavà en una reunió amb el Tinent d'Alcalde responsable de la Via Pública (José Obispo).


Proposta de solució a problemes de Via Pública a Gavà Mar (AVV de Gavà Mar - 19 de Juny de 2006)

 
 
 
 
 

• L'Agost de 2006, L'Ajuntament de Gavà Mar torna a posar els pilons en el seu lloc i per tant, s'acaba la invasió per part dels cotxes:


Els pilons mòbils del carrer Amposta de Gavà Mar tornen a estar instal·lats (compareu aquesta foto amb la primera on es veu la mateixa senyal i el passeig ple de cotxes)

 
 
 
 

• Durant l'Hivern de 2007, alguns d'aquests pilons mòbils estan habitualment fora del seu lloc permetent així que qualsevol vehicle pugui accedir al passeig marítim. Si no es soluciona, el proper estiu tornarem a estar igual que l'estiu anterior:


Absència d'un piló mòbil i estat lamentable d'un dels altres al tram de vianants del carrer Amposta de Gavà Mar (Hivern de 2007)

 
 
 
 
 

• El Maig de 2007, l'Ajuntament de Gavà substitueix els pilons mòbils per pilons fixes solucionant de manera definitiva el problema.
Una molt bona decisió que caldria fer extensiva a altres punts de Gavà Mar


Pilons mòbils substituits per pilons fixes al tram de vianants del carrer Amposta de Gavà Mar (Maig de 2007)

 
 
 
 

 

Problema anterior Índex de problemes Problema següent
Veure problema 7: Ampliar les voreres al pont sobre la Riera dels Canyars (Carrer CALAFELL) Tornar a l'índex de problemes Veure problema 9: Pilons a les cantonades del carrer TELLINAIRES (amb AMPOSTA i GARRAF)